Pure brugerdagene 2020 – Programtema

Programmet i store træk

Pure Brugerdagene drejer sig i år om forsker- og forskningsprofilering. Vi ser på, hvilke overvejelser man gør sig på begge sider af forskningen blandt andet, hvad forskere og forskningsinstitutioner gør for at profilere sig for at tiltrække nye forskningsmidler og samarbejdspartnere. Vi undersøger, hvordan fonde og erhvervslivet måler og vejer forskning, og hvordan de bestemmer hvilke forskningsprojekter de går ind i.

Programmet består af oplæg fra personer, der på hver sin måde, gennem data og kommunikation, arbejder med at tiltrække de rigtige samarbejdspartnere.

Dag 1: Ud over en række spændende oplæg lægger vi op til, at hvert universitet/institution præsenterer sin aktuelle Pure-situation i salen. En ultrakoncentreret gennemgang af hvor I er med jeres Pure. Der kommer mere information om denne leverance.

Dag 2: Er forankret i konkret brug af Pure. Vi benytter lejligheden til at have en dialog med Elseviers eksperter, og til at udveksle erfaring med hinanden. Det overordnede mål er, at se på nogle af de udfordringer vi har i Pure, og undersøge konkrete løsninger. I får mulighed for at arbejde med et eller flere emner i mindre grupper, valgt efter interesse og behov. Vi har udsendt en invitation til at komme med dit input til, hvad vi skal arbejde med.

Har du ikke fået en invitation, kan du skrive til dffu og bede om at komme på mailinglisten.

Kontakt arrangørerne: au.pure <snabel-a> kb.dk