Pure brugerdagene 2021 – Programtema

Programmet i store træk

I år drejer Pure Brugerdagene sig om forsker- og forskningsprofilering.

Programmet består af oplæg fra personer, der gennem data og kommunikation på hver sin måde arbejder med at tiltrække de rigtige samarbejdspartnere.

Vi ser på, hvilke overvejelser man gør sig på begge sider af forskningen, herunder hvad forskere og forskningsinstitutioner gør for at tiltrække nye forskningsmidler og samarbejdspartnere. Vi undersøger, hvordan fonde og erhvervslivet måler og vejer forskning, og hvordan de afgør hvilke forskningsprojekter de går ind i.

Dag 1: Efter en opdatering fra Pure styregruppen starter programmet med et par spændende oplæg om anvendelse af data i profilering af forskningsprojekter.

Dag 2: Programmet fortsætter med case-baserede oplæg, som giver indblik i samarbejdet mellem forskere og erhvervslivet. Vi får levende eksempler på, hvordan forskning er blevet til virkelighed – eller en anden slags virkelighed ;o).

Der kommer flere detaljer om programmet her på Pure samarbejdet siderne og gennem DFFU’s nyhedsbrev. Du kan tilmelde dig DFFU’s nyhedsbrev nederst på dfdf.dk hjemmesiden.

Kontakt arrangørerne af Pure brugerdagene 2021: au.pure <snabel-a> kb.dk